Fitness

Wil je afvallen? Conditie verbeteren? In shape komen? Kracht opbouwen? Of heb je een ander doel? Bij onze fitness zijn er vele mogelijkheden om deze doelen te behalen. En of je er nu van houdt om op de apparaten te trainen, met losse dumbells of barbells of misschien wel liever met de kettlebell of de oefenbal? Bij ons heb je een zeer ruime keuze om al je doelstellingen te kunnen behalen. Kom gerust eens langs voor een gratis rondleiding.

Kids

Wij hebben een ruim aanbod aan kinderlessen. Bovendien kunnen zij heel voordelig meesporten met ons voordelige gezinsabonnement. Er is keuze uit Judo, Kickfit, JeugdFitness, Kleuterdans, Kickboksen, Musicalklas, Modern, Hip Hop, Modern Jazz en nog veel meer! Kom gerust eens meedoen met een gratis proefles om te kijken of het iets voor je is!

Klik HIER! voor meer informatie over de kinderlessen

Klik HIER! voor meer informatie over de danslessen

Personal Training

Wil je graag meer uit je trainingen halen? Tijdens een Personal Training krijg je de volledige aandacht om jouw doelstellingen te behalen. Een professionele instructeur staat voor je klaar met  uitdagende oefeningen en motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen! Samen met jouw eigen personal trainer wordt gekeken wat jouw doelen zijn. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt schema gemaakt en word je gedurende de hele training begeleid.
Personal Training kost 35 euro per uur. Je kunt ook met meerdere mensen een Personal Training doen, je moet in dat geval wel dezelfde doelen hebben. Een Personal Training (PT) kan tot maximaal 4 personen, je betaalt in dat geval slechts 8,75 euro per uur per persoon.

Fysiotherapie

Is er onverhoopt toch een klacht of blessure ontstaan? In ons pand is fysiotherapie aanwezig. Eén van onze (sport)fysiotherapeuten staat voor u klaar. Op korte termijn kan er altijd een afspraak ingepland worden. Wij hebben contracten bij alle zorgverzekeraars. Iedereen, ook niet-leden, kunnen met of zonder verwijzing van de huisarts ingepland worden voor een afspraak.

Meer informatie vind je HIER!

Groepslessen/ Vechtsporten

Laat je meeslepen door de energie van de instructeur en de andere deelnemers aan de lessen en geniet van onze ruime keuze aan groepslessen!

Je kunt kiezen uit BodyBalance, BIG MOVE Afvalprogramma, HITT Training, Challenge, RPM, Crossgym, BodyJam (dance workout), Kickboksen, Kickfit, Boksen, MMA, Outdoor Fit, Paaldansen, BodyPump, Senioren Fit, BodyStep, Yin/Restoratieve Yoga, Hatha Yoga of Vinyasa Flow Yoga. Alle groepslessen (m.u.v. BIG MOVE en de intake voor Crossgym) zitten bij de abonnementsprijs inbegrepen. Voor paaldansen geldt een meerprijs van 100 euro per jaar.
Het volgen van één proefles kost 5 euro, deze krijg je terug bij het aangaan van een lidmaatschap. Kom gerust een keer langs!

Klik HIER! voor het lesrooster

Schrijf je direct in!