Wil je afvallen? Conditie verbeteren? In shape komen? Kracht opbouwen? Gewoon lekker sporten? Of heb je een ander doel? Bij onze fitness zijn er vele mogelijkheden om deze doelen te behalen. En of je er nu van houdt om op de apparaten te trainen, met losse dumbells of barbells of misschien wel liever met de kettlebell of de oefenbal? Bij ons heb je een zeer ruime keuze om al je doelstellingen te kunnen behalen. Kom gerust eens langs voor een gratis rondleiding.

Fitness HIER! heeft ruim 2400 m2 trainingsoppervlakte in Tuk en 2200 m2 in Wolvega. Er is voor ieder wat wils. Van kinderlessen tot seniorenfit en alles dat daar tussen in zit! Een lidmaatschap is al mogelijk vanaf 22,50 euro per maand, dit is onbeperkt fitnessen en onbeperkt gebruik maken van onze groepslessen. Benieuwd naar alle tarieven? Klik HIER!   

Word je lid bij Fitness HIER! voor minimaal een half jaar? Dan krijg je een persoonlijke intake van een uur waarbij een fitness instructeur samen met jou een op maat gemaakt trainingsschema maakt zodat je jouw doelen kunt gaan verwezenlijken! Je gaat tijdens de intake gelijk aan de slag, de apparaten en/of oefeningen worden duidelijk uitgelegd en samen wordt het juiste gewicht bepaald. Heb je vragen? Ook hiervoor is tijdens de intake uitgebreid de gelegenheid! 

Elk half jaar mag je een evaluatie-afspraak maken met één van de instructeurs. Er wordt dan samen met je overlegd of alles nog naar wens is en indien je er behoefte aan hebt kunnen er tips gegeven worden voor aanpassing van je trainingsschema. 

Wist je dat wij gebruik maken van de Fitness app Virtuagym en dat je bij een lidmaatschap van Fitness HIER! gratis een pro-lidmaatschap van deze app krijgt gedurende je lidmaatschap? Met de app heb je toegang tot je eigen op maat gemaakte trainingsschema, maar kun je ook bestaande trainingsschema's volgen, je resultaten bijhouden of meedoen aan challenges! 

 

Fitness HIER! Tuk (Steenwijk) vanaf 21,95 per maand! Fitness HIER! Tuk (Steenwijk) vanaf 21,95 per maand! The Gym, krachtsport in Steenwijk Na het sporten nog even ontspannen? Dat kan in onze sfeervolle horeca-gelegenheid!

 

Enthousiast geworden? Kom dan langs voor een gratis rondleiding of schrijf je direct in om gelijk te kunnen sporten!