Toch klachten gekregen tijdens of naast het sporten? Fysiotherapie HIER! zit gevestigd in sportschool Fitness HIER! Er zijn meerdere fysiotherapeuten aanwezig met diverse specialisaties. Zij doen hun best ervoor te zorgen dat je snel weer klachtenvrij kunt sporten! 

Het voordeel van een fysiotherapiepraktijk binnen de sportschool is dat we gebruik kunnen maken van elkaars kennis en mogelijkheden. De lijntjes zijn kort en overleg is makkelijk. Daarnaast kan de fysiotherapeut direct meekijken met je trainingsschema om zo tot een optimale begeleiding en resultaat te komen! 

Je krijgt snel hulp bij diverse aandoeningen, van acute tot chronische klachten. Binnen twee werkdagen zal de eerste intake gepland worden. Wij bieden reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele fysiotherapie en bekkenfysiotherapie en echografie. Daarnaast heeft ook sportarts Valentijn Rutgers de mogelijkheid om spreekuur te houden in de praktijk van Fysiotherapie HIER! Fysiotherapie HIER! heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dit betekent dat (een deel van) de behandelingen vergoed zullen worden vanuit de aanvullende verzekering. 

Klik HIER! voor meer informatie over fysiotherapie!

 

Fysiotherapie HIER!