3x per week trainen in groepsverband

Met het afvalprogramma BIG MOVE verlies je in 3 maanden 8-10 kg gewicht! In groepsverband sport je 3x per week onder professionele begeleiding. De trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 20-21 uur en vrijdagavond van 19 - 20 uur. Het programma start maandag 9 september 2019. 

Individuele begeleiding door voedingsconsulente

Daarnaast krijg je begeleiding door een voedingsconsulente. Je krijgt een voedingsschema dat aangepast is op jouw eigen levensstijl en eventuele dieetwensen. Elke twee weken word je gemeten en gewogen. Het voedingsschema wordt eveneens elke twee weken aangepast. Het zijn geen ingewikkelde menu's of een crashdieet. Er zijn meerdere eetmomenten per dag en doordat de maaltijden op je persoonlijke behoefte zijn aangepast kan er in combinatie met het sporten een groot resultaat behaald worden! Tevens zijn de maaltijden goed te combineren met eventuele andere gezinsleden. 

Korting op het afvalprogramma!

Het programma is nu te volgen met 50% korting! I.p.v. € 250 betaal je nu slechts € 125! Voor dit bedrag krijg je het volledige 13 weken durende BIG MOVE programma. Je bent dan nog voor de kerst je zomerkilo's kwijt! 

Dus wil je nog voor de kerst je extra kilo's kwijt? Meld je dan snel aan voor het BIG MOVE programma dat 9 september zal starten. Woensdag 4 september start er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaand formulier (aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht): 

Wilt u nog voor de kerst de extra zomerkilo's kwijt zijn? 

Meld u dan HIER! direct aan om zeker te weten dat u op 9 september met het programma zal starten!