Lukt het je niet om je doelen te behalen? Of wil je graag persoonlijk begeleid worden? Onze personal trainers zijn professionals die het uiterste uit jou zelf weten te halen. Ze geven je oefeningen die passen bij jouw doelen! Ze motiveren jou om nét even dat stapje extra te zetten dat je alleen waarschijnlijk niet gelukt was! 

Training

Met een personal trainer train je gerichter op je resultaat. Je zult zien dat je doelen een stuk sneller behaald worden. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, gezonder wilt leven of een ander persoonlijk doel: wij helpen je dit doel te behalen! Of op gang te brengen om zelfstandig verder te kunnen gaan. 

De personal trainer bespreekt wat jouw (of jullie) persoonlijke doelen zijn. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt schema gemaakt en word je gedurende de hele training van een uur begeleid.

Maar een personal trainer is toch hartstikke duur?

Niet bij Fitness HIER! Je kunt al personal training krijgen vanaf 35 euro per uur. Dan wordt jij 1 op 1 begeleid om jouw doelen te behalen! Ken je meerdere mensen die hetzelfde doel hebben? Dan kunnen jullie samen gebruik maken van één van onze personal trainers. De kosten blijven 35 euro per uur. Je kunt met maximaal 4 personen tegelijk trainen. 

Aantal personen Kosten personal trainer per uur
1 € 35,00
2 € 17,50
3 € 11,70
4 € 8,75

Personal Training bij Fitness HIER! Steenwijk

Voeding

Wil je ook graag persoonlijke begeleiding op voedingsgebied? Dat kan!

Bij Fitness HIER! is een voedingsconsulente aanwezig. Zij zal je begeleiden bij jouw doelen op het gebied van voeding. Dat kan zijn gewicht verliezen, een gezondere leefstijl of spiermassa opbouwen.

Je start met een persoonlijke intake. Vervolgens krijg je 2-wekelijks een evaluatieafspraak met metingen en een terugkoppeling. Je krijgt voedingsschema's en boodschappenlijsten via de mail. De maaltijden zijn zo ingesteld dat jouw doelen behaald worden. Er wordt geen gebruik gemaakt van ingewikkelde producten en eventuele andere gezinsleden kunnen makkelijk meegaan met jouw nieuwe leefstijl!

Voedingsbegeleiding kost slechts 25 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. 

Direct aanmelden voor Personal Training of Voedingsbegeleiding? 

Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt snel een reactie van ons om een afspraak te maken.