• darkblurbg
    The BoksGym
  • darkblurbg
    The place to be!

The Gym is the place to be voor de fanatieke (kracht)sporter! Het bestaat uit de BoksGym, de CrossGym en de PowerGym. 

Boksen en Kickboksen 

CrossGym

CrossGym is een groepstraining waarbij kracht en conditie worden gecombineerd. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.De trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossGym bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day) van 10 à 20 minuten. Vaak worden de resultaten van deze WOD bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen.

Gedurende de CrossGym training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull-up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossGym is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit(ter) en gezond(er) te worden.

Klik hier voor het lesrooster!

 

Bodybuilding/krachttraining

The Gym is hét gedeelte van Fitness HIER! voor de fanatieke krachtsporter en bodybuilder. Het beschikt over veel toestellen en gewichten voor de fanatieke bodybuilder en kracht sporter. O.a. dumbells t/m 60 kg , plated loaded, barbells en kettlebells. Het is tevens mogelijk een voedingsabonnement af te sluiten. Informeer bij één van onze teamleden indien je hier meer informatie over wilt. 

Kom gerust langs voor een gratis rondleiding gedurende onze ruime openingstijden (ma-vr 8-22 uur en zat en zon 9-16 uur). 

Plate loaded Area bij Fitness HIER! Steenwijk