In onze virtuele ruimte kun jij de les doen waar je op dat moment zin in hebt. En dat met virtuele begeleiding! Je kunt in een groepje of individueel de door jou zelf gekozen les volgen. Je kunt kiezen voor lessen van 15, 30 of 60 minuten. Wat houdt je nog tegen? Kom snel langs! 

Er wordt gebruik gemaakt van workouts die voor elk niveau toegankelijk zijn. In een apart schermpje worden er lichtere en zwaardere opties aangeboden. 

Virtuele lessen bij Fitness HIER!

Door middel van een touch screen kun je kiezen uit ontzettend veel verschillende workouts. Elk kwartaal komen er nieuwe workouts bij. Je kunt kiezen uit de volgende lessen:

FitSnacks:

FitSnacks zijn lessen van maximaal 15 minuten. Er zijn ontzettend veel verschillende workouts waar je uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs in onze virtuele ruimte om ze te bekijken en uit te proberen. 

Een aantal voorbeelden: Kidslessen (Kids Yoga, Kids Dance, Kids Fight), Body and Mind lessen (Relaxation and Meditation, Vinyasa Yoga, Yoga Sunsalutations, Yin Yoga, enz.), Dance lessen (Old School Moves, Reggaeton Moves, Low impact Moves, House Dance Moves, enz.), Circuit Training (Total Body, ButtBlaster, Duo Workout, HardCore, enz.), Basic Workouts (Senior Fit, Functional Flow, Fit, enz.), HIIT (NRGize Cardio, NRGize Strength, NRGize), Martial Arts (Box Fight, Mixed Martial Moves, Kata's), Cool Down and Stretch (Cool Downs, Flexibility & Mobility). 

Power Virtual:

Dit is een zeer effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Je krijgt meer energie en kracht en voelt je fitter. Deze les is vergelijkbaar met onze live les BodyPump. 

Yoga:

Met deze training werk je aan je lichaam en je geest. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan is deze les een aanrader. Liever een live les? Wij bieden yoga ook aan als groepsles. 

Dance:

Een heerlijke, dynamische les vol lekkere en stoere dansmoves. Tegelijkertijd ben je aan je conditie aan het werken en verbrand je de nodige calorieën. Dans van Latin naar HipHop, van Streetdance naar House. Dance is vergelijkbaar met de live les BodyJam. 

Core:

In deze workout train je in 30 minuten op een snelle en verantwoorde manier je core. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Het brengt je lichaam mooi in shape, bevordert je balans en voorkomt blessures. Liever een live les? Doe dan mee met de les CoreChallenge. 

Fit & Shape

Dit is de meest gevarieerde les. Veel verschillende oefeningen, geweldige muziek, kracht én cardio! je werkt an je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht en het heeft een positieve invloed op je mentale en fysieke fitheid! 

Fit 30-minuten

Tijdens deze les werk je aan je fitheid, toegankelijk voor ieder niveau. Een zeer afwisselende les met veel verschillende oefeningen. Na deze complete conditietraining voel je je fit, energiek en soepel. 

Shape 30-minuten

Tijdens deze les werk je met verschillende materialen en herkenbare, motiverende muziek. Een afwisselende training waarbij je werkt aan je coördinatie, kracht en mobiliteit. In 30 minuten verbrand je tussen de 200 en 300 calorieën. 

Challenge

In 30 minuten train je alle belangrijke spiergroepen. Ga tot het uiterste! De coach van de virtuele les stimuleert jou om door te gaan, waardoor je de workout langer volhoudt. Laat je versteld staan van je eigen prestaties! Liever een live les? Doe dan mee met onze HIIT-training. 

Battle

Deze intensieve les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. Een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. Adem hardop uit op een volgende stoot- en trapoefening. Ondanks de intensiteit van de les ontspan je even van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training. Je verbrand ongeveer 650 calorieën tijdens deze les van een uur. 

Fiesta

Fiesta is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verschillende latin dansstijlen. Het voelt als een feestje, je staat te swingen op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren! Sporten kan een feest zijn, dat bewijst deze les wel weer! Liever een live les? Doe dan mee met Zumba.

Step

Een hoge vetverbranding met snel resultaat. Je maakt gebruik van een step die in hoogte verstelbaar is, zodat jij op je eigen niveau kunt trainen. Je bil- en beenspieren zijn hard aan het werk, zweet op je voorhoofd. Motiverende muziek maakt de les extra leuk. Liever een live les? Doe dan mee met BodyStep. 

Train alleen of met een groep in onze virtuele ruimte

Huisregels Virtuele Ruimte:

Om de ruimte voor iedereen toegankelijk te houden, zijn er een aantal huisregels bij het gebruik van de Virtuele Ruimte

  • Tussendeuren en gordijn bij entree deur moeten open blijven
  • Na 19:00 uur moeten alle gordijnen open blijven
  • Iedereen mag de zaal gebruiken, ook als er al iemand bezig is met oefeningen of een les
  • Niet slepen met materialen
  • Materialen na afloop van de oefeningen opruimen
  • Na 19:00 uur mogen er alleen FitSnacks gedaan worden 

Geblokte tijden: 

Een aantal momenten zal de Virtuele Ruimte gebruikt worden voor een live groepsles. Op deze tijden is de ruimte niet te gebruiken door leden die niet de desbetreffende live les volgen. De tijden dat de zaal in gebruik is, zijn als volgt: 

Maandag 9:00 - 10:00 uur 
Maandag 19:00 - 20:00 uur
Dinsdag 19:30 - 19:45 uur 
Donderdag 19:30 - 19:45 uur