• darkblurbg

Naast het Jeugdfonds Sport en Cultuur is er nu ook het Volwassenenfonds!

Ben jij 18 jaar of ouder, en wil je lid worden van HIER!? Het Volwassenenfonds helpt met het betalen van de contributie of het lesgeld zodat ook jij deel kunt nemen. 

 

Hoe werkt het?
Allereerst is het belangrijk te weten of jouw gemeente is aangehaakt en wat de voorwaarden zijn. Gebruik hiervoor de gemeentechecker. Een aanvraag bij het Volwassenenfonds wordt gedaan door een intermediair. Deze staan hier: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/

 

Stappenplan
Stap 1 – Is jouw gemeente aangehaakt? Neem dan contact op met een intermediair in de gemeente.

Stap 2 – Maak vervolgens een afspraak met de intermediair, bespreek je situatie en ontdek of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds. Leg ook uit aan welke activiteit je graag mee wilt doen.

Stap 3 – De intermediair doet vervolgens een aanvraag bij het Volwassenenfonds.

Stap 4 – Na enkele weken hoor je of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Stap 5 – Yes? Meld je dan direct hier online aan bij Fitness HIER! voor een jaar of een halfjaar abonnement.
Let op: upload goedkeuringsformulier Volwassenfonds, is verplicht.
 * Leuk om te weten: De inschrijfkosten hoef je niet te betalen. Wel mag je een intake inplannen en ontvang je een persoonlijk trainingsschema!

Stap 6 – Het Volwassenenfonds keert de bijdrage rechtstreeks uit aan HIER! Het bedrag brengen wij in mindering op de maandelijkse incassotermijnen. Zo kun jij voor een kleine eigen bijdrage per maand heerlijk aan de slag bij HIER! Veel plezier!