• darkblurbg

Met ons afvalprogramma BigMove is het mogelijk om in 12 weken 8 tot 10 kilo af te vallen! En dat voor slechts €150,00.


Belangrijk daarbij is dat je je volledig committeert aan het programma. De verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jouzelf. Uiteraard zijn er de begeleiders om jou te helpen en te begeleiden, maar ervaring heeft geleerd dat het programma alleen werkt als je er helemaal voor gaat.


Wat houdt het programma in:

  • 12 weken in groepsverband 3 X een fysieke groepstraining volgen. Het is prettig met " gelijkgestemden " de ervaringen te delen
  • 1x per 2 weken een gewichtsmeting, Dit gaat altijd heel snel, Indien je wenst kan je extra tijd vragen aan de instructeur voor vragen en/of opmerkingen
  • Per 2 weken ontvang je menu's voor 6 eetmomenten per dag voor 14 dagen.
  • Er wordt rekening gehouden met allergieën en ook indien je kampt met diabetes worden de menu's daarop aangepast.
  • Tijdens het programma mag je onbeperkt gebruik maken van de fitness faciliteiten en groepslessen. Dit is prettig indien de "vaste" trainingsmomenten niet passen.

De menu's gaan uit van de klassieke schijf van vijf dus koolhydraten, vetten en eiwitten zijn onderdeel van de menu's. Echter worden deze in de menu's verwerkt in de juiste hoeveelheden per individu. De menu's zijn zorgvuldig samengesteld door diëtisten.

Het programma is een echte aanrader, je wordt niet alleen slanker maar door het regelmatige eetpatroon voel je je ook beduidend fitter!


Trainingstijden
:
Maandag, woensdag en vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur. Tussentijds instappen is ook mogelijk.
De overige faciliteiten zijn ook toegankelijk gedurende het programma. Stap je tussentijds in, dan kan je (individueel) langer doorgaan. 

Het volgende programma start maandag 2 mei. De informatieavond is op maandag 25 april.


Wil jij ook nog een aantal kilo's kwijt zo vlak voor de zomer? Meld je dan via dit formulier aan: