Met dit programma is het mogelijk in 12 weken 8 tot 10 kilo af te vallen.

Belangrijk daarbij is dat je je volledig committeert aan het programma. De verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jouzelf. Uiteraard zijn er de begeleiders om jou te helpen en te begeleiden. maar ervaring heeft geleerd dat het programma alleen werkt als je er helemaal voor gaat.

Wat houdt het programma in:

*     12 weken in groepsverband 3X een fysieke groepstraining volgen.  Het is prettig met " gelijkgestemden " de ervaringen te delen

*     1 X per 2 weken een gewichtmeting, Dit gaat altijd heel snel, Indien je wenst kan je extra tijd vragen aan de instructeur voor vragen en/of opmerkingen

*     Per 2 weken ontvang je menu's voor 6 eetmomenten per dag voor 14 dagen. 

*     Er wordt rekening gehouden met allergieën en ook indien je kampt met diabetes worden de menu's daarop aangepast.

*     Tijdens het programma mag je onbeperkt gebruik maken van de fitness faciliteiten en groepslessen. Dit is prettig indien de " vaste" trainingsmomenten niet passen.

De menu's gaan uit van de klassieke schijf van vijf dus koolhydraten,vetten en eiwitten zijn onderdeel van de menu's. Echter worden deze in de menu's verwerkt in de juiste hoeveelheden per individu.De menu's zijn zorgvuldig samengesteld door dietisten. 

Het programma is een echte aanrader, je wordt niet alleen slanker maar door het regelmatige eetpatroon voel je je ook beduidend fitter!

Het programma kost slechts Euro 135,00

Startdatum: Maandag 12 april in Wolvega en op 19 april in Tuk

Wolvega  

Trainingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag 

19.00-20.00 ( Tijdens de lockdown sws buiten en geheel coronaproof dus in groepjes van 4)

Tuk:

Tijden volgen zsm ( sws maandag woensdag en vrijdagavond)

Geef je op via dit formulier of bel ons voor meer informatie: