• darkblurbg

GOEDE VOORNEMENS?
START 2023 GOED EN MELD JE AAN VOOR BIGMOVE!
HET BEWEZEN SUCCESVOLLE AFVALPROGRAMMA VAN FITNESS-HIER!

 

 

Met ons afvalprogramma BigMove is het mogelijk om in 12 weken 8 tot 10 kilo af te vallen! En dat voor slechts €199,00. ( Excl, 2,50 gebruik app)

Belangrijk daarbij is dat je je volledig committeert aan het programma. De verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jouzelf. Uiteraard zijn er de begeleiders om jou te helpen en te begeleiden, maar ervaring heeft geleerd dat het programma alleen werkt als je er helemaal voor gaat.


Wat houdt het programma in:

  • 12 weken in groepsverband 3 keer een fysieke groepstraining volgen. Het is prettig met "gelijkgestemden" de ervaringen te delen
  • 1x per 2 weken een gewichtsmeting. Dit gaat altijd heel snel. Indien je wenst kan je extra tijd vragen aan de instructeur voor vragen en/of opmerkingen.
  • Per 2 weken ontvang je menu's voor 6 eetmomenten per dag voor 14 dagen.
  • Er wordt rekening gehouden met allergieën en ook indien je kampt met diabetes worden de menu's daarop aangepast.
  • Tijdens het programma mag je onbeperkt gebruik maken van de fitness faciliteiten en groepslessen. Dit is prettig indien de "vaste" trainingsmomenten niet passen.

De menu's gaan uit van de klassieke schijf van vijf dus koolhydraten, vetten en eiwitten zijn onderdeel van de menu's. Echter worden deze in de menu's verwerkt in de juiste hoeveelheden per individu. De menu's zijn zorgvuldig samengesteld door diëtisten.

Het programma is een echte aanrader, je wordt niet alleen slanker maar door het regelmatige eetpatroon voel je je ook beduidend fitter!


Trainingstijden
:
Maandag, woensdag en vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur. Tussentijds instappen is ook mogelijk.
De overige faciliteiten zijn ook toegankelijk gedurende het programma. Stap je tussentijds in, dan kan je (individueel) langer doorgaan. 

 

INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

Heerenveen
Dinsdag 24 januari om 9.00 en om 19.00 uur.
Het volgende programma in Heerenveen start maandag 30 januari.

Steenwijk
Maandag 16 januari om 19.00 uur.
Het volgende programma in Steenwijk start maandag 23 januari.

Wolvega
Maandag 23 januari om 19.00 uur.
Het volgende programma in Wolvega start maandag 30 januari.

Wil jij ook een aantal kilo's kwijt? Meld je dan via dit formulier aan: