• darkblurbg
    Onze horeca

Gezelligheid en een huiselijke sfeer

Naast sporten is gezelligheid ook erg belangrijk! Dat is één van de belangrijkste kenmerken van Fitness HIER! Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt. Die gezellige, huiselijke sfeer krijg je gelijk als je binnen komt lopen bij onze balie en horecaruimte. Ontspannen voor of na het sporten een kopje koffie of iets anders drinken. Een praatje, een intake, een vraag over je trainingsschema of gewoon even uitpuffen. Het kan allemaal. 

Heerlijke koffie en thee

De dames en heren van de SeniorenFit genieten na het sporten vaak van een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Met ons voordelige koffie-abonnement van 10 euro per maand drink je op dagen dat je sport onbeperkt koffie, thee en espresso en betaal je voor cappuccino slechts 50 cent. De koffiebonen worden vers gemalen en toch kost een kopje koffie of thee bij ons slechts 1 euro.

De mensen van de SeniorenFit onder het genot van een kop koffie!

Workshops

Elke maand worden er in de horeca ruimte van Fitness HIER! door Jerusha Nicolai van "Natuurlijk | Jerusha" workshops gegeven over gezonde voeding. In één workshop leer je een volwaardige, voedzame maaltijd te bereiden. Seizoensgebonden, met natuurvoeding en vegetarisch. 

De workshop start om 18:30 uur en duurt ± 2,5 uur. De kosten zijn € 42,50 exclusief drankjes. Na afloop van de workshop krijg je alle documentatie mee. 

Elke maand is er een ander thema:

Oktober thema Koken met zeewier:

Wanneer: Dinsdag 15 oktober of Dinsdag 29 oktober

Zeewier een waardevol en voedzaam ingrediënt, zeker als je vegetarisch eet.

In deze workshop gaan we aan de slag om zeewier op een eenvoudige, smaakvolle manier toe te voegen aan je maaltijd. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Je maakt in deze workshop kennis met de verschillende soorten en smaken van zeewier. Al eens een tapenade met zeewier geprobeerd?
Aan het eind van de workshop gaan we aan tafel met een gerecht waar zeewier in verwerkt is!

Aanmelden voor de workshop kan via de website van Jerusha Nicolai, klik HIER!

November thema Anders bakken:

Wanneer: Dinsdag 12 November of Dinsdag 19 november

In deze workhsop gaan we bakken met  natuurlijke ingrediënten. In deze tijd van het jaar is het zo leuk om de keuken in te duiken en je familie te verblijden met iets lekkers.

We gaan werken met:
*alternatieven voor suiker, nog steeds wel zoetig, maar "gezonder"
*andere meelsoorten  
*vervangers om je taart evt. glutenvrij of veganistisch te maken
*Natuurlijke smaakmakers
En we gaan natuurlijk proeven wat we gemaakt hebben!

Aanmelden voor de workshop kan via de website van Jerusha Nicolai, klik HIER!