CORONA VIRUS!

Graag informeren wij u over een aantal maatregelen en tips i.v.m. het coronavirus.

Een voor de hand liggende maatregel is op dit moment extra aandacht voor een goede hygiëne.
 

Daarom de volgende tips:

 • Was uw handen regelmatig en goed, zie de instructies op de site van het RIVM; https://www.rivm.nl/hygiene/handen-wassen
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Maak het fitnesstoestel na uw training schoon: Gebruik hiervoor de papieren handdoekjes en de flessen met desinfecterend schoonmaakmiddel die u in de fitnessruimte aantreft bij de cardiotoestellen.
   

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Het personeel van HIER! past zelf bovenstaande tips toe
 • Het personeel van HIER! maakt dagelijks zowel overdag als aan het eind van de avond de fitnessapparaten schoon
 • Wij zorgen voor een goede ventilatie


Vertoont u ziekteverschijnselen?

 • Kom niet naar de sportschool
 • Vermijd contact met anderen
 • Neem zsm telefonisch contact met de eigen huisarts

 

Wij wensen u een goede gezondheid toe en veel sportplezier,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten die al geweest zijn:

Hollandse Avond en 3-gangendiner bij HIER! Eten & Drinken

19 mei is het weer zover! HIER! organiseert een heerlijke avond uit inclusief 3-gangendiner en live muziek van Jeffrey van Heuven. Dit maal een heerlijke Hollandse Avond! De opbrengst van deze avond gaat naar wedstrijdgroep The Future van Dans HIER! Zij mogen in het weekend van 11-13 mei aanstaande deelnemen aan het EK in Kalkar! En uiteraard wensen wij hen ontzettend veel succes! Komt u ook genieten van deze gezellige avond? Toegang is zowel voor leden als voor niet-leden. De kosten voor het 3-gangendiner zijn 25 euro (aanvang 18 uur, reserveren verplicht), de Hollandse Avond is gratis entree (vanaf 20 uur, reserveren niet nodig).

Aanmelden kan aan de balie van Fitness HIER!, telefonisch via 0521-523157 of via het reserveringsformulier! Tot dan!

Hollandse Avond en 3-gangendiner bij HIER! Eten & Drinken

HIER! Afvalprogramma Big MOVE! 

30 april start in Tuk het afvalprogramma BIG MOVE. Professionele voedings- en beweegcoaches motiveren u een gezondere levensstijl aan te nemen. Een juiste voeding in combinatie met 3x per week een groepstraining blijkt een zeer effectief concept! 10 januari is er een info avond voor geïnteresseerden.

Het afvalprogramma BIG MOVE is een programma gericht op levensstijlverandering en heeft daardoor een blijvend resultaat. 

U start met een persoonlijke intake, vervolgens wordt er 12 weken 3x per week in groepsverband getraind. Men stimuleert elkaar en u kunt de ervaringen delen met de andere deelnemers. Naast het sporten heeft u 1x per 2 weken een afspraak met de voedingsconsulente. Er worden metingen gedaan, er wordt geëvalueerd en u krijgt nieuwe menu’s mee voor de komende 2 weken. De menu’s zijn makkelijk in te passen en geschikt voor het hele gezin, u kunt zelf uw wensen aangeven (vegetarisch, biologisch, allergiën, enz.). 

Heeft u interesse? Kom dan 25 april om 19.30 vrijblijvend langs op de informatie avond bij Fitness HIER!, Roomweg 9 in Tuk (Steenwijk).  Aanmelden graag, maar is niet verplicht. Aanmelden kan via info@fitness-hier.nl of telefonisch op  0521 - 523 157. 
Het programma start 30 april om 19 uur.

Afvalprogramma BIG MOVE

9 april HIER! Disco Party Marathon Release Avond

Kom de lente inluiden tijdens onze LesMills Release Party op 9 april van 19-21 uur. Kom genieten van deze gezellige feestelijke en sportieve avond in Disco stijl! Trek je mooiste discokleding aan, een gratis drankje én natuurlijk de eer van de avond verdien je dan! 
De entree is GRATIS, ook voor niet-leden een mooie gelegenheid om eens sfeer te komen proeven tijdens onze lessen. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig langs! Wil je een reminder, meld je dan snel aan bij ons Facebook evenement op www.facebook.com.

HIER! LesMills Release Party DISCO

31 maart Tapas, karaoke en dans avond bij HIER! Eten & Drinken te Tuk (Steenwijk)

Hou je van tapas? Of wellicht van karaoke of dansen? Kom dan 31 maart naar HIER! Eten & Drinken aan de Roomweg 9 in Tuk. Vanaf 18 uur worden er heerlijke tapas geserveerd met achteraf een dessert. Kom je gezellig mee eten? Reserveer dan via het formulier op www.thegymsteenwijk.nl/eten, aan de balie van Fitness HIER! of telefonisch op 0521-523 157. 
Om 20 uur start er een karaoke en dansfeest met DJ Vango! Entree is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom! Zien we je zaterdag 31 maart? Meld je dan ook even aan bij het evenement op Facebook of tag je favoriete tapas, karaoke of dansmaatje! 

Tapas, Karaoke en Dans avond bij HIER! te Tuk (Steenwijk(

10 februari Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf 

Investeren in gezonde werknemers is investeren in een gezond bedrijf 
Veelgevraagd gastspreker André Kwakernaat zal tijdens deze avond een presentatie geven over dit onderwerp. André Kwakernaat is verantwoordelijk voor innovatie bij Wolters Kluwer, Tax & accounting Europa en founder van het professionele triathlon team Team4Talent.
Wanneer werknemers fitter zijn zal de arbeidsproductiviteit toenemen en verzuim afnemen. Werknemers die goed in hun vel zitten zullen meer positiviteit uitstralen, dit zal de werksfeer ten goede komen. 
Deze avond speciaal voor ondernemers komen de thema’s gezonde voeding (in de vorm van een diner) en hoe motiveer je werknemers om te participeren in een gezond bedrijf uitvoerig aan de orde. 

In samenwerking met Fitness HIER!, Winetable, Rennie Gezond & Zo, Landwinkel de Waterbuffelfarm en Natuurvoedingswinkel Villa Sterrebos wordt er een interessante avond georganiseerd inclusief een diner. Ontvangst is 10 februari 2018 om 16:30 uur, start van het programma is om 17:00 uur. Deelname is gratis voor ondernemers. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden tot 5 februari via het emailadres dat op onderstaande flyer vermeld staat. 

Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf

HIER! 27 januari 80's dance party! 

Zaterdag 27 januari is er een swingende 80's dance party met live band CLASS (de grotere formatie van JNL)! De entree is gratis, start 20 uur! Kom gezellig langs! Kinderen zijn welkom tot maximaal 20:30 uur. Vanaf 20:30 uur is het voor 16 jaar en ouder. 
Heb je zin om vooraf mee te genieten van ons stampotbuffet? Voor slechts 10 euro per persoon eet je onbeperkt van ons buffet. Aanmelden via de balie, 0521-523 157 of via het formulier op www.thegymsteenwijk.nl/eten

80's dance party en Stampot Buffet Eten & Drinken HIER!

HIER! Afvalprogramma Big MOVE! 

22 januari start in Tuk het afvalprogramma BIG MOVE. Professionele voedings- en beweegcoaches motiveren u een gezondere levensstijl aan te nemen. Een juiste voeding in combinatie met 3x per week een groepstraining blijkt een zeer effectief concept! 10 januari is er een info avond voor geïnteresseerden.

Het afvalprogramma BIG MOVE is een programma gericht op levensstijlverandering en heeft daardoor een blijvend resultaat. 

U start met een persoonlijke intake, vervolgens wordt er 14 weken 3x per week in groepsverband getraind. Men stimuleert elkaar en u kunt de ervaringen delen met de andere deelnemers. Naast het sporten heeft u 1x per 2 weken een afspraak met de voedingsconsulente. Er worden metingen gedaan, er wordt geëvalueerd en u krijgt nieuwe menu’s mee voor de komende 2 weken. De menu’s zijn makkelijk in te passen en geschikt voor het hele gezin, u kunt zelf uw wensen aangeven (vegetarisch, biologisch, allergiën, enz.). 

Heeft u interesse? Kom dan 10 januari om 19.30 vrijblijvend langs op de informatie avond bij Fitness HIER!, Roomweg 9 in Tuk (Steenwijk).  Aanmelden graag, maar is niet verplicht. Aanmelden kan via info@fitness-hier.nl of telefonisch op  0521 - 523 157.
Het programma start 22 januari om 19 uur.

 HIER! Big Move Afvalprogramma

HIER! Fitheidsonderzoek 65+, 5 weken GRATIS sporten!

22 januari start er speciaal voor 65-plussers het Fitheidsonderzoek bij Fitness HIER! in Tuk. Het programma bestaat uit een persoonlijke intake, 5 weken lang 2x per week sporten, 1x een gezamenlijke gezonde lunch én een eindtest. Dit alles mede mogelijk gemaakt door het beweegteam Steenwijkerland. 

Voor geïnteresseerden is er 15 januari om 10 uur een informatiebijeenkomst. 

Het programma zelf start op 22 januari op maandag- en vrijdagochtend. 

Onderzoek heeft aangetoond dat sport en bewegen fysieke en geestelijke voordelen oplevert. Sport (fysieke activiteit) houdt ouderen langer zelfstandig. Samen met leeftijdgenoten sporten kan mensen uit hun sociaal isolement halen. Dit beweegprogramma is een unieke kans om te proberen of dit wellicht iets voor u, uw vader of moeder, opa of oma, buurvrouw of buurman of iemand anders uit uw omgeving is. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst mag op 0521-523 157 of via info@fitness-hier.nl, maar is niet verplicht.

HIER! Fitheidsonderzoek 65+

 

HIER! Glitter & Glamour Release Party!

Kom het nieuwe jaar inluiden tijdens onze LesMills Release Party op 15 januari van 19-21 uur. Kom genieten van deze gezellige feestelijke en sportieve avond in Glitter & Glamour sfeer! Trek je mooiste glitterjurkje of pak aan, een gratis drankje én natuurlijk de eer van de avond verdien je dan! 

HIER! Les Mills Release Party

 

10 december 2017 is onze jaarlijkse Kerstloop! 

10 december is hij er weer! Onze jaarlijkse Kerstloop! 9:45 uur start de Kidsloop en 10:00 uur start de 5 km. Kom gezellig meedoen, deelname is gratis, geeft je een voldaan gevoel én zorgt ervoor dat je in deze decembermaand, naast al dat lekkers ook een leuke sportieve uitdaging hebt.

HIER! Kerstloop 2017

Kerstmusical Dans HIER! in de Meenthe

17 december is de Kerstmusical van Dans HIER! in de grote zaal van de Meenthe in Steenwijk. De musicalklassen van 6-8 en 9-14 jaar geven in samenwerking met de Dans Wedstrijdgroep The Future deze prachtige uitvoering van "Het meisje met de zwavelstokjes". Lucie de Lange, bekend van diverse grote musicals, treedt in de rol van Kerstvrouw. Laat u meeslepen tijdens een gezellige avond uit! 
Kaarten zijn te bestellen via info@dans-hier.nl. 

Kerstmusical Dans HIER! De Meenthe Steenwijk