Fitness HIER! organiseert in samenwerking met Dans HIER!, The Gym Steenwijk en Fysiotherapie HIER! heel regelmatig leuke en sportieve activiteiten. Blijf op de hoogte via deze pagina of volg ons op Facebook voor het laatste nieuws! 

 

Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Nog voor de kerst de zomerkilo’s er af? Dit is mogelijk met ons BIG MOVE lifestyle programma dat maandag 24 september zal starten! Lees snel verder voor meer informatie of kom 19 september om 19:30 uur op de gratis informatieavond bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk).

Fitness HIER! viert feest met een spectaculaire zeskamp!

Fitness HIER! viert feest met een spectaculaire zeskamp!

Fitness HIER! is jarig! 1 juli bestaan wij 5 jaar en dat willen we graag met jullie vieren! Stel je team van 4 personen samen en beleef een hilarische middag! Of je nu wint of verliest, succes gegarandeerd tijdens de zeskamp bij HIER! Tuk (Steenwijk)! Ren je rot op onze crossfit stormbaan van maar liefst 60 meter! Of ben je meer van de behendigheid of de kracht? Vergeet je zwemkleding niet, want je gaat de strijd aan boven het water.

Tapas Picknick Walk

Tapas Picknick Walk

20 juni is het weer zo ver, onze jaarlijkse Tapas Picknick Walk! Een groot succes, een heerlijke wandeling en een gezellige picknick op een mooie plek op de Woldberg! Wij, Fitness Hier, zorgen voor frisdrank, bier en wijn, neem jij je eigen tapas hapje(s) mee? Er is altijd ruim genoeg en veel keuze, dus sluit gezellig aan! Je hoeft niet lid te zijn van Fitness HIER! om mee te wandelen, we vinden het wel fijn als je je even aanmeldt via onderstaand formulier.