BodyPump

BodyPump is een barbell workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen! Herhaalde bewegingen op motiverende muziek!

BodyJam

BodyJam is een dansworkout met een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt!

BodyStep

BodyStep is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Hiermee krijg je in no-time strakkere benen en billen. En dat ondersteund door opzwepende muziek!

BodyBalance

BodyBalance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en Pilates. Je maakt je hele lichaam sterker en flexibeler en je geest gezonder. Daarnaast is het een heerlijke time-out van het dagelijks leven!

RPM (Spinning)

RPM is een fietsworkout waarbij je zelf de controle hebt over de intensiteit. Met opzwepende muziek wordt je meegenomen in een reis met zware klimmen, sprinten en vlak rijden. Je kunt tot wel 675 calorieën per keer verbranden!

Zumba

Zumba is een dansworkout waarbij lage en hoge intensiteit dansbewegingen voor een fitnessparty zorgen! De Latin en Wereld ritmes nemen je mee en zo voelt het meer als een feestje dan als sporten!

HIIT

HIIT is een High Intensity Interval Training. In een half uurtje worden er diverse oefeningen in intervallen met elkaar gecombineerd. De rustmomenten zijn kort en bestaan uit actieve rust. HIIT levert in korte tijd een goede vetverbranding!

Core Challenge

Core Challenge is een groepsles die met name gericht is op het versterken van je corestability. Alle spieren in dit gebied zullen meegenomen worden en er wordt getraind met verschillende materialen en je eigen lichaamsgewicht. Een goede core stability kan veel klachten voorkomen!

Circuittraining

Bij de Circuittraining worden meerdere oefeningen achter elkaar uitgevoerd. Alle grote spiergroepen komen aan bod. De circuittraining is elke keer anders en de gezelligheid van de groep maakt dit tot een leuke training! 

Outdoor Fit

Heerlijk in de buitenlucht bewegen? Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt om buiten met behulp van trappen, bankjes enz te werken aan jouw algehele fitheid!

KickFit

KickFit is een geweldige mix tussen fitness en kickboksen. Er wordt getraind op bokszakken, met trapkussens en met uitdagende oefeningen op je eigen niveau. Je verbetert je conditie, spierkracht en je coördinatie. Een heerlijke uitlaatklep!

SeniorenFit

SeniorenFit is een workout voor mensen vanaf 65 jaar. De trainingen zijn heel afwisselend en daarnaast goed voor een uurtje sportieve gezelligheid! Er worden variaties gegeven voor alle niveaus, dus sluit gezellig aan!

Paaldansen

Paaldansen is een uitdagende workout waarbij je mooie poses en sierlijke moves combineert met kracht, balans en lenigheid. Je krijgt een hele goede spierbeheersing en iedereen kan het leren. Durf jij het aan? 

Yoga

Yoga zorgt voor innerlijke rust door lichte of bij sommige vormen zwaardere inspanning. Bij Fitness HIER! worden diverse soorten yoga aangeboden, namelijk Yin/Restoratieve Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Hatha Yoga en Power Yoga. Lees snel verder voor meer informatie over de diverse vormen!

Meer informatie

BIG MOVE

In 3 maanden 8-10 kilo afvallen? Dat kan met het op maat gemaakte BIG MOVE programma. 4x per jaar gaat dit unieke concept van start en jij kunt meedoen.
3 groepstrainingen per week en individuele voedingsbegeleiding zorgen voor een lifestyle verandering met fantastisch resultaat!

Meer informatie

Buikspier kwartier

Buikspieren zijn niet de gemakkelijkste spiergroep om alleen te trainen. Juist om die reden hebben wij het buikspierkwartier. Een kwartier lang wordt jij gemotiveerd om net even die paar extra herhalingen te maken tijdens de vele verschillende buikspieroefeningen! Zet hem op!

CrossGym

CrossGym is de ultieme workout met een combinatie van krachttraining, snelheid en conditie. Er wordt gebruik gemaakt van kettlebelts, trx, ballen, barbells, dumbells, enz. De trainingen zijn intensief en leveren snel resultaat. Voor de optimale begeleiding wordt er getraind in kleine groepen! 

MMA

MMA (Mixed Martial Arts) is een opkomende vechtsport die technieken uit verschillende vechtsporten zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu met elkaar combineert. 
Maak niet alleen je lechaam sterker, maar werk ook aan je techniek, flexibiliteit, weerbaarheid en conditie!

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Tijdens deze les leer je gevechtstechnieken train je op de bokszakken, werk je aan je kracht en snelheid en er kan gespart worden in de boksring.

Werk aan een ijzersterke conditie tijdens deze intensieve groepsles. 

Boksen

Tijdens de groepsles boksen wordt er getraind op verschillende bokstechnieken zoals stoten, afweren, ontwijken, incasseren, sparren, dekking en voetenwerk. Daarnaast zal er ook aan de conditie gewerkt worden. Tijdens de trainingen wordt er getraind op de bokszakken als ook in de boksring. 

Werk jij ook aan je zelfverdediging met deze fanatieke les?

Kijk HIER! op ons lesrooster wanneer de lessen gegeven worden. Een proefles kost 5 euro. Wordt je daarna lid? Dan krijg je de 5 euro weer terug!