Met het afvalprogramma BIG MOVE verlies je in 3 maanden 8-10 kg gewicht! In groepsverband sport je 3x per week onder professionele begeleiding. De trainingen zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 19 - 20 uur. Daarnaast krijg je individuele begeleiding door een voedingsconsulente. Je krijgt een voedingsschema dat aangepast is op jouw eigen levensstijl en eventuele dieetwensen. Elke twee weken word je gemeten en gewogen. Het voedingsschema wordt eveneens elke twee weken aangepast. Het zijn geen ingewikkelde menu's of een crashdieet. Er zijn meerdere eetmomenten per dag en doordat de maaltijden op je persoonlijke behoefte zijn aangepast kan er in combinatie met het sporten een groot resultaat behaald worden! Tevens zijn de maaltijden goed te combineren met eventuele andere gezinsleden. 

Het programma is nu te volgen met 50% korting! I.p.v. € 250 betaal je nu slechts € 125! Voor dit bedrag krijg je het volledige 12 weken durende BIG MOVE programma, gratis lidmaatschap van de sportschool Fitness HIER! én een gratis gezonde kookworkshop! 

Dus wil je nog voor de zomer begint 8-10 kg afvallen? Meld je dan snel aan voor het BIG MOVE programma dat 30 april zal starten. 25 april start er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst, deze is gratis en aanmelden hiervoor is niet verplicht! 

Wil je je aanmelden voor het BIG MOVE programma? Dat kan telefonisch op 0521-523157, aan de balie bij Fitness HIER! of via het contactformulier op de website. 

8-10 kg afvallen in 3 maanden? Meld je snel aan!