Met het afvalprogramma BIG MOVE verlies je in 3 maanden 8-10 kg gewicht! In groepsverband sport je 3x per week onder professionele begeleiding. De trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 20-21 uur en vrijdagavond van 19 - 20 uur. Daarnaast krijg je individuele begeleiding door een voedingsconsulente. Je krijgt een voedingsschema dat aangepast is op jouw eigen levensstijl en eventuele dieetwensen. Elke twee weken word je gemeten en gewogen. Het voedingsschema wordt eveneens elke twee weken aangepast. Het zijn geen ingewikkelde menu's of een crashdieet. Er zijn meerdere eetmomenten per dag en doordat de maaltijden op je persoonlijke behoefte zijn aangepast kan er in combinatie met het sporten een groot resultaat behaald worden! Tevens zijn de maaltijden goed te combineren met eventuele andere gezinsleden. 

Het programma is nu te volgen met 50% korting! I.p.v. € 250 betaal je nu slechts € 125! Voor dit bedrag krijg je het volledige 14 weken durende BIG MOVE programma. 

Dus wil je nog voor de kerst je zomerkilo's kwijt? Meld je dan snel aan voor het BIG MOVE programma dat 24 september zal starten. 19 september start er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaand formulier: 

Wilt u nog voor de kerst de zomerkilo's kwijt zijn? 

Meld u dan HIER! direct aan om zeker te weten dat u op 24 september met het programma zal starten!