• darkblurbg

ZATERDAG 6 APRIL

OPEN DAG BIJ FITNESS-, FYSIOTHERAPIE-, EN DANS HIER! STEENWIJK

ZATERDAG 6 APRIL OPEN DAG

Op zaterdag 6 april van 9.00 uur tot 13.00 uur opent Fitness Hier! Tuk (Steenwijk) haar deuren voor iedereen die wil proeven aan de gezellige sfeer en het lesaanbod binnen ons fitnesscentrum.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers genieten van diverse lessen die op het programma staan. Doe je mee aan een energieke workout, zoals Kickfit, Cycle of een Circuittraining of proef je liever aan een ontspannende Bodybalance of Stretchles? Beiden kan natuurlijk ook!

Voor kinderen staat er een swingende dansworkout op de planning en kan er gratis geproefd worden aan een spectaculaire freestyle voetbaltricsles.

Mensen die meer geïnteresseerd zijn in het fitnessaanbod, krijgen de kans om een kijkje te nemen in de ruim opgezette fitnessruimtes van Fitness Hier!

 

Actie
Speciaal voor deze dag heeft Fitness Hier! een aantrekkelijke actie voor nieuwe klanten. Klanten die zich op 6 april aanmelden voor een 1- of 2-jarig abonnement, betalen géén inschrijfgeld á €25,-!

Voor gezinsabonnementen geldt een korting van 50% op het inschrijfgeld. (*Niet in combinatie met andere acties).
En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangen de eerste 20 klanten die zich inschrijven, een exclusieve goodiebag, gevuld met verrassende goodies. (*Indien de afgelopen 5 jaar geen lid is geweest.)

 

Gratis inloopspreekuur
Naast de sportieve activiteiten en aantrekkelijke aanbiedingen, biedt Fysiotherapie Hier! ook een gratis inloopspreekuur (van 10.00 tot 11.00 uur) aan met onze ervaren fysiotherapeut. Dit is de perfecte gelegenheid om advies in te winnen over blessures of lichamelijke klachten.

 

Geen financiële middelen
Wil je wel graag sporten, maar heb je de financiële middelen niet?  Wellicht kom je in aanmerking voor een bijdrage in de contributiekosten. Laat je op onze open dag vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om toch gebruik te kunnen maken van ons sportaanbod. Of kijk op deze pagina.

Meer informatie en meedoen?
Voor meer informatie en aanmelden voor een van bovenstaande lessen, kun je terecht via onderstaand formulier.

Wij heten iedereen van harte welkom op zaterdag 6 april tussen 9.00 uur en 13.00 uur bij Fitness Hier! aan de Roomweg 9.


DAGPROGRAMMA

Mee doen aan een proefles? Eén, meerdere of alle? Het is allemaal mogelijk. Opgave kan middels onderstaand formulier: