Beste sporter,

Om je extra van dienst te kunnen zijn en je te ondersteunen bij jouw gezonde actieve levensstijl, kun je als Fitness HIER lid  voor 2,50 per maand gebruik maken van FitSnacks.TV. Als niet-lid betaal je 5,99 per maand. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Deze service is per maand opzegbaar.

Omdat de groepslessen tijdelijk niet mogen bieden wij jou als Fitness HIER! lid deze service " gratis" aan tot eind november 2020.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone en tv (via Chromecast). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training, lifestyle & voeding. Er staan ruim 500 video’s op het platform en deze worden zeer regelmatig aangevuld.

Indien je graag gebruik wilt (blijven) maken van FitSnacks.TV, vraag dan jouw eigen unieke toegangscode aan via onderstaand formulier. Geef tevens aan dat je per einde november ook weer wil stoppen.

Maak vervolgens een FitSnacks.TV account aan op je PC of laptop via het inlogportaal van Fitness Hier: https://fitsnacks.tv/club/fitnesshier

en volg nauwkeurig de instructies die je vindt in de bijlage bij de toegestuurde persoonlijke inlogcode.

  1. Indien je al een FitSnacks.TV account hebt, dan kies je bij stap 1 voor optie B.

 OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van Fitness Hier. Het delen van jouw FitSnacks.TV account met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel de inloggegevens dus niet met derden.

 Wij wensen je veel trainingsplezier en vinden het prettig dat we jou, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fitness Hier

 

LEDEN FITNESS HIER! 

NIET LEDEN