Beste leden,

helaas moeten wij onze deuren ng steeds gesloten houden. Wij proberen u waar mogelijk in beweging te houden en  alternatieven aan te bieden.

Wij hebben eea aan buiten activiteiten opgetuigd. Groepslessen voor jeugd en volwassenen en voor de krachtsporters onder ons kan er getraind worden in een tent. Alles volgens de richtlijnen en helemaal veilig. Ook voor de "kwetsbaren" zijn er mogelijkheden nog veiliger te kunnen sporten. Informeer naar de voorwaarden: info@finess-hier.nl

Uiteraard kunnen wij niet iedereen bedienen.

Als u toch niet tevreden bent over de geboden alternatieven kunt u als vanzelfsprekend een voucher ter compensatie opvragen.

Wij kunnen helaas niet overgaan tot bevriezing van alle lidmaatschappen. Dat betekent onherroepelijk dat Fitness HIER! in de financiële problemen geraakt.

Compenseren doen wij achteraf om hiermee ons risico te spreiden.

Voor de gemiste maanden kunt u een voucher inzetten.

Tevens zouden wij het op prijs stellen als u niet 3 of 4 maanden als extra maand er achteraan plakt indien u nog lid blijft. Het zou ons helpen als u daarvoor een korting inzet op de komende maanden.

 

Wij hebben voor u de volgende opties

 

1. Een maand lang gratis sporten voor een vriend/vriendin/familielid

2.Een horeca tegoed van 20 euro bij een individueel abonnement en 40 euro bij een familie abonnement. Dit tegoed kan je inwisselen in de horeca. In Tuk kan je ook de zonnebank gebruiken en in Wolvega kan je de bon inzetten bij de kapsalon of voor gebruik van de massagestoel.

3. Een  "gratis" maand aan het einde van je abonnement.

4 Een eenmalige personal training ( 1 persoon)  van een uur tijdens de lockdown.

5. Gebruik van ons online trainingsprogramma gedurende 6 maanden. ( Online trainingsprogramma met diverse workouts)

6. Gebruik van de kinderoppas ( alleen in Tuk)  op maandag en/of woensdagochtend gedurende 5 weken achtereen. Na opening.

7.Korting op de contributie vanaf 1 maart  2,50 per maand bij individuele abonnementen en 5 euro bij familie abonnementen.

Indien er diensten worden afgenomen tijdens de lockdown wordt er naar rato gecompenseerd.

8. Massagestoel sessies ( 2X) ( in Wolvega)

9. Knipbeurt twv uw maandabonnement. ( in Wolvega)

 

NB: De voucher kan niet door kinderen uit de dans en/of jeugd lessen onder de 18 worden ingewisseld. Wij streven er naar de 36 lessen aan te bieden.

 

Vink uw keuze aan. 

 

 

Met een vriendelijke groet,

Team HIER