Fitness HIER! organiseert in samenwerking met Dans HIER!, The Gym Steenwijk en Fysiotherapie HIER! heel regelmatig leuke en sportieve workshops en activiteiten. Blijf op de hoogte via deze pagina of volg ons op Facebook voor het laatste nieuws! 

 

BIG MOVE Afvalprogramma start 9 september!

BIG MOVE Afvalprogramma start 9 september!

Nog voor de kerst de zomerkilo’s er af? Dit is mogelijk met ons BIG MOVE lifestyle programma dat maandag 9 september zal starten! Lees snel verder voor meer informatie of kom 4 september om 19:30 uur op de gratis informatieavond bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk).

25 deelnemers gezocht voor GRATIS Fitheidsonderzoek 65+

25 deelnemers gezocht voor GRATIS Fitheidsonderzoek 65+

Meer 65-plussers aan het bewegen krijgen, dat is één van de doelstellingen van Fitness HIER! in Tuk. Sportinstructrice en fysiotherapeute Marion Nagelhout: “Ik zie dat de mensen er vrolijk van worden, het is zowel lichamelijk als mentaal heel goed voor ze! Hier willen wij als sportschool graag ons steentje aan bijdragen. Vandaar dat we maximaal 25 senioren dit gratis Fitheidsonderzoek voor 65-plussers aanbieden.”

Triathlon HIER! 2019

Triathlon HIER! 2019

Hou je van hardlopen, fietsen én zwemmen? Kom dan meedoen met de Triathlon van HIER! op woensdag 3 juli 2019. Je mag ook deelnemen in een trio! Vooraf zullen er 2 clinics gegeven worden om je voor te bereiden op deze sportieve avond!

Gratis proefles Senioren Yoga (55+)

Gratis proefles Senioren Yoga (55+)

Woensdag 22 mei 2019 is er een gratis proefles Senioren Yoga (55+) bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk). Zowel leden als niet-leden mogen vrijblijvend mee komen doen. Aanmelden is niet nodig. Gastdocente Ela Chauhan zal deze les geven.

Health, Fit & Beauty ochtend

Health, Fit & Beauty ochtend

12 mei is HIER! van 9-12 uur een waanzinnig leuke ochtend. Kom langs en laat je adviseren en je gezondheid checken op ons gezondheidsplein. Leef je uit tijdens te gekke, sportieve workshops. En niet te vergeten een spectaculaire winactie voor leden en een topaanbieding voor niet-leden!

Tapas Picknick Walk 2019

Tapas Picknick Walk 2019

22 mei is het weer zo ver, onze jaarlijkse Tapas Picknick Walk! Een groot succes, een heerlijke wandeling en een gezellige picknick op een mooie plek op de Woldberg! Wij, Fitness HIER!, zorgen voor frisdrank, bier en wijn, neem jij je eigen tapas hapje(s) mee? Er is altijd ruim genoeg en veel keuze, dus sluit gezellig aan! Je hoeft niet lid te zijn van Fitness HIER! om mee te wandelen, we vinden het wel fijn als je je even aanmeldt via onderstaand formulier.

Open Podium "Everyone got Talent"

Open Podium "Everyone got Talent"

Woensdag 24 oktober is het dé dag om jouw of jullie talent te laten zien! Ben je tussen de 4 en 18 jaar? Heb je zin in een gezellige middag oefenen, gezamenlijk pannenkoeken eten én als afsluiter stralen op het podium met allemaal lieve mensen die je kent als publiek? Lees dan snel verder!

Nieuwe Release Groepslessen

Nieuwe Release Groepslessen

8 oktober is het weer zover, de nieuwe release van de groepslessen! Ook zo benieuwd? Kom dan van 19-21 uur naar Fitness HIER! en doe mee tijdens deze gezellige avond vol leuke en nieuwe workouts!  Nog geen idee welke les bij jou past? Dan is deze avond ideaal! Je kunt in 2 uur tijd kennismaken met bijna alle lessen!  Dus trek je sportkleren aan en doe mee!  Ook niet-leden mogen deze avond mee komen doen, dus doe je best en deel dit bericht met je buurvrouw of buurman, vriend of vriendin, vader of moeder of wie je maar wilt. Want samen sporten is toch veel gezelliger?  var addthis_config =…

Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Nog voor de kerst de zomerkilo’s er af? Dit is mogelijk met ons BIG MOVE lifestyle programma dat maandag 24 september zal starten! Lees snel verder voor meer informatie of kom 19 september om 19:30 uur op de gratis informatieavond bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk).

Fitness HIER! viert feest met een spectaculaire zeskamp!

Fitness HIER! viert feest met een spectaculaire zeskamp!

Fitness HIER! is jarig! 1 juli bestaan wij 5 jaar en dat willen we graag met jullie vieren! Stel je team van 4 personen samen en beleef een hilarische middag! Of je nu wint of verliest, succes gegarandeerd tijdens de zeskamp bij HIER! Tuk (Steenwijk)! Ren je rot op onze crossfit stormbaan van maar liefst 60 meter! Of ben je meer van de behendigheid of de kracht? Vergeet je zwemkleding niet, want je gaat de strijd aan boven het water.

Tapas Picknick Walk

Tapas Picknick Walk

20 juni is het weer zo ver, onze jaarlijkse Tapas Picknick Walk! Een groot succes, een heerlijke wandeling en een gezellige picknick op een mooie plek op de Woldberg! Wij, Fitness Hier, zorgen voor frisdrank, bier en wijn, neem jij je eigen tapas hapje(s) mee? Er is altijd ruim genoeg en veel keuze, dus sluit gezellig aan! Je hoeft niet lid te zijn van Fitness HIER! om mee te wandelen, we vinden het wel fijn als je je even aanmeldt via onderstaand formulier.