BIG MOVE Afvalprogramma start 9 september!

Gepubliceerd op: 13-08-2019

Nog voor de kerst de zomerkilo’s er af? Dit is mogelijk met ons BIG MOVE lifestyle programma dat maandag 9 september zal starten! Lees snel verder voor meer informatie of kom 4 september om 19:30 uur op de gratis informatieavond bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk).

Gratis informatieavond afvalprogramma BIG MOVE

4 september om 19:30 uur is er bij Fitness & Fysiotherapie HIER! te Tuk (Steenwijk) een gratis informatieavond over het afvalprogramma BIG MOVE. Dit lifestyle programma zorgt ervoor dat je 8-10 kg afvalt in 3 maanden. 3x per week wordt er in groepsverband getraind, daarnaast is er persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer door onze voedingsconsulente. Het programma zelf start maandag 9 september om 20 uur. 

Het BIG MOVE programma is een programma van 13 weken. Net voor de kerst zijn je zomerkilo’s er dus af! De trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 20-21 uur en vrijdagavond van 19-20 uur. Er wordt getraind in groepsverband, voor velen een extra stimulans. Vaste tijdstippen en de gezelligheid van de groep geven meer motivatie!

Om de week is er een persoonlijk contactmoment met de voedingsconsulente. Hier word je gemeten en gewogen en wordt er geëvalueerd hoe het gaat. De voedingsschema’s worden aangepast aan je persoonlijke wensen en de behoeften in joúw dagelijks leven. Ze zijn niet ingewikkeld en gemakkelijk toe te passen, ook wanneer er meerdere mensen in het gezin aanwezig zijn. 

Meer informatie over het BIG MOVE Afvalprogramma vind je HIER!

Aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht, maar kan wel via onderstaand formulier.

Wil je je aanmelden voor het programma dan kan dat aan de balie van Fitness & Fysiotherapie HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk), telefonisch op 0521-523 157 of door HIER! het aanmeldformulier in te vullen.

Direct aanmelden voor de informatieavond?

Vul dan onderstaand formulier in! 

Deel dit artikel via social media, alvast bedankt! 
Team Fitness HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk)