Fitness HIER! viert feest met een spectaculaire zeskamp!

Gepubliceerd op: 06-06-2018

Fitness HIER! is jarig! 1 juli bestaan wij 5 jaar en dat willen we graag met jullie vieren! Stel je team van 4 personen samen en beleef een hilarische middag! Of je nu wint of verliest, succes gegarandeerd tijdens de zeskamp bij HIER! Tuk (Steenwijk)! Ren je rot op onze crossfit stormbaan van maar liefst 60 meter! Of ben je meer van de behendigheid of de kracht? Vergeet je zwemkleding niet, want je gaat de strijd aan boven het water.

Helaas is i.v.m. te weinig aanmeldingen dit evenement afgelast! Alle mensen die zich reeds hebben aangemeld, krijgen hier nog persoonlijk bericht over. 

Aarzel niet langer en geef je direct op! Van 12 tot 14 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 14 jaar deelnemen aan deze zeskamp. Zij gaan individueel over het parcours en kunnen zelf kiezen welke activiteiten ze wel en niet willen doen. Kosten zijn slechts 5 euro en kunnen voorafgaand aan de balie van Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk) afgerekend worden. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier tot uiterlijk 29 juni.  

Volwassenen strijden in teams tegen elkaar! Stel je eigen team samen van 4 personen, er mag maximaal 1 persoon tussen de 14 en 18 jaar zitten in een team. 14 uur starten we met de zeskamp voor volwassenen. De kosten zijn slechts 75 euro voor het hele team, dit is inclusief een afsluitende BBQ waarbij DJ Vango zorgt voor muzikale entertainment. Meld jou en je teamgenoten aan via onderstaand formulier, betalen kan 1 juli voorafgaand aan de zeskamp aan de balie van Fitness HIER!

Ga jij de uitdaging aan op onze 60 meter lange crossfit stormbaan? Weet jij je geduld te bewaren tijdens het behendigheidsspel Zweefbal? Ben je meer van de kracht? Dan kun je je uitleven tijdens het Spijkerbroekhangen! Of heb je meer gewerkt aan je conditie? Ga dan de strijd aan tijdens het zaklopen! Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen, of droge kleren, want de kans is aanwezig dat je niet droog aan de overkant komt op de 20 meter lange waterloopbaan! Heb je wel droog de overkant gehaald? Dan moet je nog zien te blijven zitten of staan op de balk boven het water! Train je buikspieren maar vast, want die zullen deze middag ongetwijfeld veel gebruikt worden, al was het maar door het lachen! 

Een impressie van de onderdelen die aanwezig zullen zijn bij de zeskamp van Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk) op 1 juli: 

We sluiten deze feestelijke verjaardag af met een BBQ. DJ Vango zorgt voor de muzikale omlijsting, we maken er een groot feest van, vier je met ons mee?  Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. In verband met te weinig deelnemers is dit evenement afgelast!

Deel dit artikel via social media, alvast bedankt! 
Team Fitness HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk)