Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Gepubliceerd op: 13-09-2018

Nog voor de kerst de zomerkilo’s er af? Dit is mogelijk met ons BIG MOVE lifestyle programma dat maandag 24 september zal starten! Lees snel verder voor meer informatie of kom 19 september om 19:30 uur op de gratis informatieavond bij Fitness HIER! in Tuk (Steenwijk).

Gratis informatieavond afvalprogramma BIG MOVE

19 september om 19:30 uur is er bij Fitness & Fysiotherapie HIER! te Tuk (Steenwijk) een gratis informatieavond over het afvalprogramma BIG MOVE. Dit lifestyle programma zorgt ervoor dat je 8-10 kg afvalt in 3 maanden. 3x per week wordt er in groepsverband getraind, daarnaast is er persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer door onze voedingsconsulente. Het programma zelf start maandag 24 september om 20 uur. 

Het BIG MOVE programma is een programma van 14 weken. Net voor de kerst zijn je zomerkilo’s er dus af! De trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 20-21 uur en vrijdagavond van 19-20 uur. Er wordt getraind in groepsverband, voor velen een extra stimulans. Vaste tijdstippen en de gezelligheid van de groep geven meer motivatie!

Om de week is er een persoonlijk contactmoment met de voedingsconsulente. Hier word je gemeten en gewogen en wordt er geëvalueerd hoe het gaat. De voedingsschema’s worden aangepast aan je persoonlijke wensen en de behoeften in joúw dagelijks leven. Ze zijn niet ingewikkeld en gemakkelijk toe te passen, ook wanneer er meerdere mensen in het gezin aanwezig zijn. 

Aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht. Wil je je aanmelden voor het programma dan kan dat aan de balie van Fitness & Fysiotherapie HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk), telefonisch op 0521-523 157 of info@fitness-hier.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.fitness-hier.nl. 

Direct aanmelden voor de informatieavond?

Vul dan onderstaand formulier in! 

Wilt u nog voor de kerst de zomerkilo's kwijt zijn? Meld u dan HIER! direct aan om zeker te weten dat u op 24 september met het programma zal starten!

Nog voor de kerst 8-10 kg afvallen?

Deel dit artikel via social media, alvast bedankt! 
Team Fitness HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk)