Open Podium "Everyone got Talent"

Gepubliceerd op: 11-10-2018

Woensdag 24 oktober is het dé dag om jouw of jullie talent te laten zien! Ben je tussen de 4 en 18 jaar? Heb je zin in een gezellige middag oefenen, gezamenlijk pannenkoeken eten én als afsluiter stralen op het podium met allemaal lieve mensen die je kent als publiek? Lees dan snel verder!

Heb jij veel plezier in dansen, zingen of toneel? Of wie weet bespeel jij een instrument? Ben je handig met de bal, vind je acrogym leuk of heb je iets anders dat je wilt laten zien? Dán is het Open Podium op 24 oktober bij Fitness & Dans HIER! in Tuk (Steenwijk) iets voor jou! Doe mee, alleen of samen met anderen, het mag allemaal. Want: Everyone got Talent! 

Je hoeft niet te sporten of dansen bij Fitness & Dans HIER! om mee te mogen doen. Iedereen tussen 4 en 18 jaar is welkom om deel te nemen aan het Open Podium "Everyone got Talent" en iedereen mag komen kijken naar de uitvoering! Wil je meedoen dan is er van 15 tot 17 uur de mogelijkheid om te oefenen. Wij stellen onze ruimtes beschikbaar en er is iemand aanwezig die je kan helpen wanneer je vragen hebt. Om 17 uur gaan we pannenkoeken eten met wat drinken in onze gezellige horecagelegenheid. Met zijn allen maken we er een gezellige middag van! 

En dan om 18 uur is het zover! Jij of jullie mogen je talent laten zien op ons podium! En natuurlijk mag iedereen komen kijken: dus nodig je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, vriendjes of vriendinnetjes uit om te komen kijken naar jouw voorstelling. Komen kijken is gratis. 

Deelname aan het open podium is 5 euro per kind, hiervoor kun je vanaf 15 uur komen oefenen en kun je om 17 uur mee pannenkoeken eten en uiteraard iets drinken. 

Meld je snel aan voor deze gezellige woensdagmiddag in de herfstvakantie. Aanmelden graag voor 22 oktober via onderstaand formulier, telefonisch op 0521-523157, aan de balie van Fitness HIER! Roomweg 9 in Tuk (Steenwijk) of door een mail te sturen aan info(at)dans-hier.nl. 

Deel dit artikel via social media, alvast bedankt! 
Team Fitness HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk)