Triathlon HIER! 2019

Gepubliceerd op: 18-05-2019

Hou je van hardlopen, fietsen én zwemmen? Kom dan meedoen met de Triathlon van HIER! op woensdag 3 juli 2019. Je mag ook deelnemen in een trio! Vooraf zullen er 2 clinics gegeven worden om je voor te bereiden op deze sportieve avond!

Woensdag 19 en woensdag 26 juni zullen er 2 clinics gegeven worden ter voorbereiding op de triathlon. Deze clinics vinden plaats bij het Tolhekke van 19 tot 20 uur. De kosten zijn 5 euro per clinic + daarnaast de entree van Zwembad Tolhekke (4 euro). Je dient hiervoor een fiets, zwemkleding en hardloopkleding mee te nemen. De clinics worden gegeven door John Nagelhout, ex toptriatleet met veel ervaring in het trainen voor een triathlon! Lijkt het je leuk van tevoren mee te doen met 1 of beide van deze clinics? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Woensdag 3 juli zal de Triathlon zijn! 19:15 uur verzamelen we bij Zwembad Tolhekke en om 19:30 uur start de triathlon. Je kunt hem alleen doen, maar ook deelname in een trio is mogelijk.
Er is keuze uit 1/16 (250 m zwemmen, 10 km fietsen, 2 km lopen) of 1/8 triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen). De kosten voor deelname aan de triathlon zijn 5 euro en aanmelden is verplicht. Dit kan via onderstaand formulier of aan de balie bij Fitnesscentrum HIER!
Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen, dus twijfel niet te lang!

Triathlon HIER! Tuk (Steenwijk)

 

Deel dit artikel via social media, alvast bedankt! 
Team Fitness HIER! Roomweg 9, Tuk (Steenwijk)