• darkblurbg

Hartelijk bedankt voor het aanmelden van een proefweek bij Fitness HIER!

Binnenkort ontvang je van ons een mail (kijk ook altijd even in de spambox) waarin je aanmelding voor een proefweek wordt bevestigd. Bewaar deze email goed om onze locaties binnen te kunnen komen. Vervolgens ontvang je nog een andere email met daarin een link van onze reserveringsapp.. Als je een groepsles wilt volgen, dien je dit via deze app te reserveren.

Naast dat je van al onze sportfaciliteiten gebruik kan maken, maken we je ook nog even attent op de volgende services binnen onze centra.

Op al onze locaties in Tuk, Wolvega en Heerenveen bevindt zich Fysiotherapie HIER! Een reguliere fysiotherapiepraktijk die contracten heeft met alle zorgverzekeraars. Heb je een lichamelijke klacht waar je graag even naar laat kijken? Bel gerust voor een afspraak (0521-523157) of maak via de balie een afspraak.

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor personal training, small group trainingen en voedingsplannen? Onze (personal) trainers vertellen je hier graag meer over.

Op onze locatie in Wolvega bevindt zich July SkinImprovement. Een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in huidproblematiek. Kijk eens op de website voor het aanbod aan behandelingen of maak een afspraak: 06-29078866. Om kennis te maken, krijg je op een eerste volledige gelaatsbehandeling 20% korting!

De proefweek is geheel vrijblijvend en eindigt na een week automatisch.

Tot slot wijzen wij je op ons Privacy Statement voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens.

Wij wensen je heel veel sportplezier de komende week!

Met vriendelijke groet,
Team Fitness en Fysiotherapie HIER!