• darkblurbg

In the Gym van Fitness HIER! kan de krachtsporter zijn hart ophalen in de plate loaded area. Met dumbells tot 55 kilo train jij jezelf naar een steeds hoger level!

Ben jij een echte krachtsporter en kom jij geregeld trainen bij ons in het krachthonk? Dan kan het voor jou heel belangrijk zijn om de juiste sportvoeding te gebruiken rondom jouw trainingen.

Fitness HIER! verkoopt alles omtrent sportvoeding van XXL Nutrition. Zowel de fanatieke als de recreatieve krachtsporter kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan XXL producten.

Heb jij na een lange werkdag vooraf aan je training even een pittige boost nodig? Neem dan een goede pre-workout. Wil je achteraf je spieren goed laten herstellen met een eiwitshake? Fitness HIER heeft een scala aan smaken eiwitshakes om jou mee kennis te laten maken. Heb je een lekkere smaak gevonden? We bestellen gerust jouw favoriet voor jou!

Ook vind je op onze locaties de XXL vending machine. Voor zowel prestatie als herstel vind je hierin diverse snacks en waters. Je haalt ze gewoon met je eigen pinpas uit de automaat!
(in Tuk tussen de balie en de toiletten op de begane grond. In Wolvega achterin het centrum, na de toiletten.)

Wanneer je aan krachtsport doet, zijn bepaalde vitamines extra belangrijk. B Vitamines dragen bijvoorbeeld bij aan een gezond zenuwstelsel en energiestofwisseling, maar het draagt ook bij aan een betere verwerking van eiwitten. XXL Nutrition heeft een breed aanbod aan voedingssupplementen die jouw lijf net even dat beetje extra geeft wat het nodig heeft.

Zie je door de bomen het bos niet meer? De medewerkers van HIER! adviseren je graag bij het maken van de goede keuze!

Weet je al wat je nodig hebt? Bestel je producten aan de balie of mail naar:

xxltuk@fitness-hier.nl
xxlwolvega@fitness-hier.nl

We sturen je een berichtje wanneer je producten binnen zijn!

NB: Alle producten van XXL Nutrition zijn via ons te bestellen, dus ook producten die op voorhand niet in ons assortiment zitten.