• darkblurbg

Kleinschalig fitnessen bij Boutique Fitness Hier! in Heerenveen

OVER BOUTIQUE FITNESS HIER!

Boutique Fitness Hier! is doorgestart aan de Bokslee 4 te Heerenveen in de wijk Nijehaske. Maak kennis met onze vriendelijke en professionele teamleden, aanschouw onze prachtige ruimtes met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van fitnessapparatuur, namelijk EGYM. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en ondertussen onze rustige en gezellige sfeer te ervaren!

Locatie Heerenveen heeft ook eigen social media pagina's, namelijk op Facebook en Instagram. Volg Boutique Fitness Hier! en mis niks van deze locatie.

Hopelijk zien we u binnenkort ook!

 

KLEINSCHALIG

Voelt u zich niet op uw gemak in een groot fitnesscentrum? Voelt u zich bekeken als het enorm druk is? Lokaal zijn er diverse fitnesscentra welke veelal erg groot zijn opgezet. Wij hebben bewust gekozen om het klein te houden zodat u zich op uw gemak voelt. Doordat Boutique Fitness Hier! klein is, kunnen wij iedereen meer persoonlijke aandacht geven. U zult zich bij Hier! helemaal thuis voelen! Ook ideaal na het doorlopen van een fysiotherapeutisch traject. Er mogen dan ook slechts 15 personen tegelijk in de zaal trainen.

 

NIEUWSTE APPARATUUR

Boutique Fitness Hier! heeft op fitnessgebied het nieuwste van het nieuwste! Samen met functionele trainingsmogelijkheden, losse gewichten en cardio apparatuur bieden we een compleet fitness concept aan.

Met EGYM behaalt u snel en met veel plezier uw persoonlijke trainingsdoelen. We starten met een intake gesprek waar onze beweegcoach de apparaten voor u instelt. Vervolgens passen de instellingen zich automatisch aan aan de hand van uw vooruitgang. 

De technologie achter de apparaten zal ervoor zorgen dat u zich verder blijft ontwikkelen en iedere training zal weer een uitdaging zijn. Uw voortgang zal door onze beweegcoach in de gaten gehouden worden en kan altijd aangesproken worden voor ondersteuning.

In 30 minuten kunt u al een complete workout achter de rug hebben!

 

EGYM ARMBAND

Voordat u kunt beginnen moet er eerst een afspraak gemaakt worden voor een intake. Deze intake zal ongeveer een half uur duren. Vervolgens ontvangt u gratis een siliconen armbandje met speciale RFID waarmee u gemakkelijk en snel uw gegevens kunt koppelen aan de EGYM apparatuur.

 

EGYM APP

U kunt vanaf de intake gebruik maken van de EGYM app. In deze app kan u uw individuele trainingsprogramma’s, gebaseerd op uw persoonlijke doel, op elk moment inzien. Ook heeft u door middel van uw persoonlijke BioAge inzicht in uw trainingsvoortgang.

 

KOSTEN

Er zijn twee verschillende mogelijkheden om bij Boutique Fitness Hier! in Heerenveen te kunnen sporten, namelijk:

 • 6 Maanden 1 x per week sporten: € 39,95 per maand
 • 6 Maanden onbeperkt sporten: € 49,95 per maand
 • Eén maand onbeperkt sporten: € 59,95

 

Bij een lidmaatschap is een intake verplicht. De intake bevat:

 • Een hightech persoonlijke armband van EGYM (borg € 5,00)
 • Eén uur begeleiding met:
  - Uitleg apparatuur 
  - Persoonlijk trainingsschema
  - Meting/weging
  - Administratieve handelingen

Omdat het een zeer specifieke en uitgebreide intake is zullen de kosten hiervoor éénmalig €49,95 bedragen.