• darkblurbg

Hartelijk bedankt voor het verzenden van je inschrijving bij Fitness HIER!

Binnenkort ontvang je van ons een mail (kijk ook altijd even in de spambox) waarin je inschrijving wordt bevestigd. Bewaar deze email goed om onze locaties binnen te kunnen komen. Zodra jouw gegevens in ons systeem zijn verwerkt sturen wij een link om een app te installeren (Virtuagym), waar je eenmalig €2,50 voor betaalt. In deze app vind je de QR-code waar je vervolgens mee naar binnen kan. 

Tevens vind je in deze app ons reserveringssysteem voor de groepslessen. Voor de vrije fitness hoef je niet te reserveren. Belangrijke berichten inzake Hier! worden ook via de community van Virtuagym gecommuniceerd, dus houd dit regelmatig in de gaten. 

Naast dat je van al onze sportfaciliteiten gebruik kan maken, maken we je ook nog even attent op de volgende services binnen onze centra.

Op al onze locaties in Tuk, Wolvega en Heerenveen bevindt zich Fysiotherapie HIER! Een reguliere fysiotherapiepraktijk die contracten heeft met alle zorgverzekeraars. Heb je een lichamelijke klacht waar je graag even naar laat kijken? Bel gerust voor een afspraak (0521-523157) of maak via de balie een afspraak.

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor personal training, small group trainingen en voedingsplannen? Onze personal trainer en voedingsconsulente vertellen je hier graag meer over. 

Goed om te weten! Als je aanvullend verzekerd bent, wordt de BGN-Gewichtsconsulent vergoed.

Op onze locatie in Wolvega bevindt zich July skin Improvement. Een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in huidproblematiek. Kijk eens op de website voor het aanbod aan behandelingen of maak een afspraak: 06-29078866

Om kennis te maken, krijg je op een eerste volledige gelaatsbehandeling 20% korting!


Tot slot wijzen wij je op ons Privacy Statement voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens.

Veel sportplezier!

Met vriendelijke groet,
Team Fitness en Fysiotherapie HIER!