• darkblurbg

Prijsstijging agv de inflatiecorrectie per 1 januari 2022 

Zoals eerder gecommuniceerd zal de contributie prijs van de lopende twee jarige abonnementen worden verhoogd naar € 23,50 per maand. 

We hebben de correctie op 1 januari 2021 bevroren als compensatie voor de eerste lockdown. Alleen nieuwe leden zijn per die datum wel € 23.50 per maand gaan betalen.

Nu is de correctie noodzakelijk om mee te kunnen gaan met de stijgende kosten.

Tevens zullen prijzen van de gezinsabonnementen stijgen met € 2,50 per maand. Dit zal gelden voor de nieuwe leden. De prijsverhoging zal voor de huidige leden pas per 1 januari 2023 ingaan.

Inflatie van 2020 naar 2022 ¹
  2020 2022
Waarde van € 23 in 2020 € 23 € 24
Waarde van € 23 in 2022 € 22 € 23
 
Inflatie van 2020 t/m 2022   3,9 %
- inflatie gemiddelde per jaar   1,9 %
Prijsindexatie van 2020 t/m 2022   1,0393

 

Corona Update 20 december 2021

  • Mogelijkheden
  • Personal training
  • Jeugdlessen
  • Fysiotherapie
  • Thuissporten
  • Fitsnacks
  • Opzeggen/ bevriezen abonnementenBeste leden,

helaas voor iedereen is deze maand niet zo feestelijk als gewenst. Wij zijn net als jullie teleurgesteld in de genomen maatregelen en raken er inmiddels moedeloos van. Ondanks jullie voortdurende loyaliteit hakt dit er bij ons ontzettend hard in. 


We hebben na het bericht menig traan gelaten, maar hierin hebben wij onszelf voor jullie weer herpakt. Het blijft onbegrijpelijk dat zelfs wij als sport-branche gesloten moeten zijn, terwijl landen om ons heen sport omarmen als must en als essentieel ervaren.

We hebben alles afgewogen en hebben voor jullie de volgende opties uit kunnen werken zodat we jullie kunnen blijven faciliteren in het belangrijkste in onze ogen: gezond sporten.

MOGELIJKHEDEN
Vanaf woensdag is er de mogelijkheid te reserveren voor je training, buiten in onze tent in Steenwijk. En bij mooi weer op onze locatie in Wolvega. Jammer genoeg hebben we maar beperkte mogelijkheden en mogen we niet uitwijken naar binnen.

We kunnen helaas geen toestellen ter beschikking aanbieden buiten, wel zorgen we voor o.a. dumbells, steps, pump-stangen, andere handzame trainings-attributen en bankjes.

Wij bieden de mogelijkheid om individueel te sporten: LET OP: dit betreffen dus geen groepsactiviteiten en/ of trainingen. Je krijgt je eigen schema of volgt je eigen training. Je mag wel in groepjes van twee sporten maar op 1.5 meter afstand. 

De mogelijkheid om te trainen is in ieder geval elke dag tussen 08:00 en 12:00 (max 1 uur) en van 15:00 tot 17:00 (max 1 uur, om 17:00 sluiten ook onze buiten activiteiten). Mocht er veel animo zijn, dan breiden wij deze uren zo snel mogelijk uit. Reserveren kan in de app onder WOD/individuele training
(WOD: workout of the day)


Wij beseffen dat dit niet ideaal is, maar we proberen alles wat in onze macht ligt om jullie te kunnen laten sporten en hopen dat we onze activiteiten na 15 januari weer binnen voort mogen zetten. Want je zou zeggen: het houdt een keer op toch?

Woldberg
Op maandag en vrijdag organiseren wij outdoor trainingen op de Woldberg. Uiteraard rekening houdend met de regels  en dus in groepjes van twee. Van 9.00 tot 10.00 gewone outdoor en van 10.00 tot 11.00 senioren outdoor. Dit gaat in vanaf 27 december. Deze trainingen reserveer je ook in het rooster WOD/individuele training.

PERSONAL TRAINING
Het is ook mogelijk een Personal Trainer in te huren voor maximaal 2 personen per trainer per keer: de kosten hiervoor bedragen 25,- (ipv 45,-) dit kan via info@fitness-hier.nl

Op de vraag of we ook spullen uit kunnen lenen voor thuis trainen moeten wij helaas nee zeggen. Na de vorige lockdown bleek dat veel materiaal hiervoor niet geschikt is en beschadigd werd ingeleverd.

JEUGDLESSEN
De jeugdlessen ( dansers zijn apart geïnformeerd) gaan weer van start vanaf 10 januari. We hebben net als de scholen een extra week kerstvakantie. Misschien gaan we  in eerste instantie nog naar buiten, houd daarvoor het reserveringssysteem ( jeugd en budo) in de gaten wat we gaan aanbieden.
​​​​
Hieronder geven wij u nog de andere trainingsopties weer 

​​​​​Fysiotherapie en medische uren:

Onze fysiotherapie praktijk is gelukkig gewoon geopend en mag zonder restricties doorgaan. Ben je al bekend in onze praktijk en train je preventief of zit je nog in een revalidatietraject dan kan je je zelf inplannen bij de medische uren. Dit mogen maximaal 4 per uur zijn. Er zijn twee fysiotherapeuten aanwezig. Indien je gedurende vorige lockdowns al gebruik hebt gemaakt van deze uren ben je nu ook weer van harte welkom.

Ben je niet bekend in onze praktijk maar denk je dat de gemiste trainingen kunnen leiden tot recidivering van klachten of tot het ontstaan van klachten aan het bewegingsapparaat. Dan ben je uiteraard ook welkom in onze praktijk. Ben je (aanvullend )verzekerd voor fysiotherapie  meld je dan aan voor een intake (va 27 december)  Dit kan via info@fitness-hier.nl  ovv naam en medische fitness. We nemen dan contact met jou op. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 


Voor de thuissporter
Iedere avond tussen 19.00 en 21.00 kan je live lessen van ClubJoy volgen.
Meld je kosteloos aan via www.clubjoy.live

Hier wordt het stappenplan uitgelegd.

Fitsncks ( korte workouts)
Om thuis  op je eigen tijd aan de slag te kunnen kan je weer aan de slag met de Fitsnacks  (Korte workouts). Indien je via onze club al gebruik maakt van FitSnacks.TV en reeds een account hebt, lees dan toch even verder want voor jou volgt ook belangrijke informatie om gebruik te kunnen (blijven) maken van FitSnacks.TV.


FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone en tv (via Chromecast). Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training, lifestyle & voeding. Er staan ruim 600 video’s op het platform en deze worden zeer regelmatig aangevuld.
Indien je graag gebruik wilt maken van FitSnacks.TV, maak dan eerst een FitSnacks.TV account aan op je PC of laptop via dit inlog portaal:
 https://fitsnacks.tv/club/fitnesshier 
en volg nauwkeurig het stappenplan.

Registreer jezelf met je eigen e-mailadres, zelf gekozen wachtwoord en gebruik deze unieke clubcode: ......................... ( op ter vragen bij info@fitness-hier.nl)

LET OP! Indien je al een Fitsnacks.TV account hebt en blijkt dat deze niet meer actief is (doordat je de video’s niet meer kunt bekijken) dan dien jij ook bovenstaande toegangscode in te voeren. Kies bij stap 2 voor optie B (zie de PDF met instructies in de bijlage).

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van jouw FitSnacks.TV account met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel de inloggegevens dus niet met derden.

Wij wensen je hiermee veel trainingsplezier en vinden het prettig dat we jou, een 24/7 online sportservice kunnen bieden. 


​​​​​​Opzeggen/ bevriezen lopende abonnementen

We krijgen begrijpelijk veel vragen over bevriezen of voortijdig opzeggen van de abonnementen. Dit kunnen wij helaas niet doen.
De steun en loyaliteit die wij hebben mogen ontvangen, heeft er voor kunnen zorgen dat wij nog steeds onze deuren kunnen blijven openen voor onze leden. Dit is niet uit te drukken in dankbaarheid.

Om ook in 2022 de deuren weer te kunnen openen zijn wij genoodzaakt te blijven incasseren, hoelang de lockdown ook voort zal duren. Wij hopen dan ook dat u ons zal blijven steunen. Maar wij begrijpen ook heel goed dat niet iedereen ons kan blijven steunen. U kunt dan uiteraard het geïncasseerde bedrag storneren
Mocht u toch uw abonnement op willen zeggen houden wij de algemene voorwaarden aan.
Opzeggen moet kan via deze site onder kopje "opzeggen" 


Wij kijken uit naar het einde van deze lockdown en hopen u op 15 januari weer te mogen begroeten in Steenwijk of Wolvega.